Bienvenida de la alcaldesa
Amparo Navarro Bargues - Alcaldessa de Benissanó

El Ayuntamiento de Benissanó presenta esta nueva página web municipal, www.ajuntamentbenissano.es, con el objetivo de crear una herramienta de proximidad con todos los vecinos del municipio, más intuitiva, atractiva y adaptada para tablets, teléfonos móviles y ordenadores personales.

Amparo Navarro Bargues
Alcaldesa de Benissanó

 

Setmana Santa

Benissanó celebra la Setmana Santa oferint al visitant una visió diferent de la religiositat popular que es manifesta al llarg de tots aquests dies.

Des del Diumenge de Rams i fins al Diumenge de Resurrecció, podem assistir a les diferents processons que es realitzen en la Setmana Santa. La bellesa de les imatges dels passos, en el marc en el qual es desenvolupa el recorregut de les processons ens traslladen a altres èpoques

És costum del nostre poble, després de la celebració de la majoria dels actes religiosos i després de la Vigília Pasqual, que les Clavariesses de la Verge dels Dolors oferisquen a tots els que s’han acostat a la plaça de l’Església uns dolços típics de Benissanó, com “la reganyà” o els rosegons” i la beguda que tradicionalment se serveix: la mistela.

El Diumenge de Pasqua se celebra “el encuentro”, la processó la qual es realitza sempre mitja hora abans de la Missa Major. Seguint la tradició secular la imatge de la Verge dels Dolors i la del Crist Resucitat es donen cita en la mateixa plaça i és en aqueix mateix lloc, on una xiqueta del poble, vestida d’angelet li recita uns versos a la Verge i a Crist.

Setmana Santa Benissanó