Bienvenida de la alcaldesa
Amparo Navarro Bargues - Alcaldessa de Benissanó

El Ayuntamiento de Benissanó presenta esta nueva página web municipal, www.ajuntamentbenissano.es, con el objetivo de crear una herramienta de proximidad con todos los vecinos del municipio, más intuitiva, atractiva y adaptada para tablets, teléfonos móviles y ordenadores personales.

Amparo Navarro Bargues
Alcaldesa de Benissanó

Ajuntament de Benissanó

 

Les noves tecnologies formen part del nostre dia a dia i són una important eina de treball i comunicació. És per això que des de l’ajuntament s’han d’impulsar tots aquells canals de comunicació que faciliten la participació ciutadana per a construir un poble més dinàmic i més obert.

Conscients de la importància de les noves tecnologies, és imprescindible actualitzar i millorar constantment la informació que facilitem a tot aquell que s’interessa per la gestió i el dia a dia del norte municipi.

La web municipal pretén obrir una finestra per on conéixer tot el que pot oferir el nostre poble i també crear un vincle de participació necessari entre veïns, associacions, col·lectius i tots aquells que volen conéixer i descobrir Benisanó

La proximitat amb els veïns i amb qui ens visita ha de ser el nostre repte i com alcaldessa confie plenament en què esta pàgina web siga una eina útil i eficaç en el desenvolupament i progrés del nostre poble

Amparo Navarro Bargues

Alcaldessa de Benissanó