Bienvenida de la alcaldesa
Amparo Navarro Bargues - Alcaldessa de Benissanó

El Ayuntamiento de Benissanó presenta esta nueva página web municipal, www.ajuntamentbenissano.es, con el objetivo de crear una herramienta de proximidad con todos los vecinos del municipio, más intuitiva, atractiva y adaptada para tablets, teléfonos móviles y ordenadores personales.

Amparo Navarro Bargues
Alcaldesa de Benissanó

 

Escoleta infantil municipal

MARES I PARES VINGAU A CONÈIXER EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU, LES NOSTRES INSTAL·LACIONS I A LES NOSTRES PROFESSORES. US QUEDAREU ENCANTATS !!!

Benvolguda famílies, ens dirigim a vosaltres com a possibles usuaris de l’Escola Infantil Municipal de Benissanó.

 

Oberta des de 1998, l’escola va nàixer amb la intenció de dotar al poble d’una bona opció educativa i cura per als més xicotets i estem orgullosos de seguisca sent fins avui.

 

Durant aquests anys s’ha anat creixent amb tots i cadascun dels xiquets i xiquetes als quals s’ha acompanyat en el seu camí cap a el “col·le de majors”, i estem feliços de saber que cada família que ha participat del nostre projecte, guarda un afectuós lloc en el record de la infància dels seus fills.

 

Coneixedors de la importància que és per als pares saber que els seus fills es troben en les millors mans, us informem que el personal que disposa el centre està totalment qualificat d’acord amb la normativa vigent. Estem orgullosos de proporcionar aquest servei, el qual pensem que és fonamental per a la incorporació de la dona al seu lloc de treball, amb la finalitat de poder conciliar la vida familiar i laboral, per la qual cosa l’escola disposa a més del servei de menjador i l’escoleta matinera. Apostem per que els vostres fills tinguen l’educació adequada basada en el respecte i l’afecte que es mereixen.

 

Esperem comptar amb la vostra confiança i ser una alternativa que us proporcione la seguretat que heu triat el lloc adequat per als vostres fills.

 

Podeu seguir-nos en facebook FACEBOOK Escoleta

961 815 108

679 386 443