Bienvenida de la alcaldesa
Amparo Navarro Bargues - Alcaldessa de Benissanó

El Ayuntamiento de Benissanó presenta esta nueva página web municipal, www.ajuntamentbenissano.es, con el objetivo de crear una herramienta de proximidad con todos los vecinos del municipio, más intuitiva, atractiva y adaptada para tablets, teléfonos móviles y ordenadores personales.

Amparo Navarro Bargues
Alcaldesa de Benissanó

 

Premis Castell de Benissanó

Els premis “Castell de Benissanó” és una recompensa municipal, creada per a premiar o reconèixer mèrits extraordinaris a persones, entitats o corporacions que han prestat serveis o dispensat honors o beneficis d’àmbit cultural, científic, social, artístic, esportiu, polític o econòmic a Benissanó.

L’acte solemne del lliurament de premis correspon al Sr. o Sra. Alcalde/ssa de la localitat, i es lliuren al voltant del dia quatre de febrer junt amb la celebració dels actes commemoratius de l’adquisició del Castell de Benissanó per part del municipi.

Fins a l’any 2016 es lliuraven un total de cinc premis en diferents categories com ara: trajectòria personal, cultura, política, activitat empresarial, esport, etc. A partir d’aquest any, 2016, es lliuren dos premis, un de caràcter local i un altre de caràcter autonòmic o nacional.

Llistat dels últims guardonats

Premis 2019 – XVII edició

Premi autonòmic a la trajectòria empresarial de caràcter social a la empresa Visualfy.

Premi local a la trajectòria com a entitat sense ànim de lucre i de lluita contra el càncer a la Junta Local contra el càncer.

Premis 2018 – XVI edició

Premi autonòmic a la trajectòria cultural a Carmen Amoraga Toledo, escriptora.

Premi local a la trajectòria en el món de l’associacionisme juvenil a Moviment juvenil catòlic junior “Sol naciente”.

Premis 2017 – XV edició

Premi autonòmic a la trajectòria professional i personal a Carles Subiela Ibáñez, “Consolat de Mar”.

Premi local a la trajectòria professional en el món de la cooperació internacional i la defensa de la salut a Julián Vidal Navarro.

Premis 2016 – XIV edició

Premi autonòmic a la trajectòria cultural y artística a Antonio Ortiz Fuster “Ortifus”.

Premi local a títol pòstum, per la seua trajectòria empresarial a Rafael Vidal Tortajada, fundador Restaurante Levante.