Bienvenida de la alcaldesa
Amparo Navarro Bargues - Alcaldessa de Benissanó

El Ayuntamiento de Benissanó presenta esta nueva página web municipal, www.ajuntamentbenissano.es, con el objetivo de crear una herramienta de proximidad con todos los vecinos del municipio, más intuitiva, atractiva y adaptada para tablets, teléfonos móviles y ordenadores personales.

Amparo Navarro Bargues
Alcaldesa de Benissanó

 

Sant Antoni

Després de les festes nadalenques i durant el mes de gener, el poble de Benissanó celebra una de les seues festes més populars: la de Sant Antoni del porquet, que se celebra el 17 de gener.

Aquest dia comença amb la benedicció dels pans de Sant Antoni en la missa primera, pans que han realitzat seguint les més riques receptes tradicionals i la cocció de les quals es duu a terme en els diferents forns del municipi.

A la vesprada, i a l’eixida de l’escola, els xiquets i majors acudeixen a la plaça de l’Església per a participar en la benedicció dels animals: cavalls, gossos, gats, periquitos, lloros, etc. es donen cita allí, i com no, tots poden degustar els populars “rotllets de Sant Antoni” que es reparteixen a tots els assistents a l’acte.